3 Erasmus+ projectbegeleiders

 

De hoofdtaak van het team Vlaamse en Europese Fondsen is de correcte toepassing van de Europese en Vlaamse regels en procedures rond projectfinanciering, zowel door het team als door onze begunstigden (projecten). We doen dit klantgericht en kwaliteitsvol en we werken daarvoor samen binnen het team, met andere Epos-teams en met de begunstigden.

De groep van een 10-tal projectbegeleiders waar jij deel van zal uitmaken, staat in voor het nauwgezet uitvoeren van de verschillende stappen binnen de projectlevenscyclus. Naast de administratieve, inhoudelijke en financiële opvolging van projectdossiers heeft de projectbegeleider als first point of contact een centrale functie. Enerzijds als contactpersoon voor de projecten, anderzijds om de nodige signalen intern over te maken (trends, behoeften, risico’s,…).

Concreet zal je als Erasmus+ projectbegeleider:

 • dossiergegevens verzamelen en administratief verwerken om tijdig te beschikken over een volledig en correct projectdossier;
 • gegevens en verslagen analyseren, toetsen en interpreteren; en de geldende regels correct toepassen;
 • zorgen voor optimaal geïnformeerde en tevreden klanten;
 • “jouw” projecten opvolgen en ondersteunen en belangrijke signalen doorgeven binnen je team en/of andere Epos teams;
 • informatie uitwisselen en diverse vragen beantwoorden om klanten en andere betrokkenen correct te informeren;
 • allerhande operationeel ondersteunende taken uitvoeren om bij te dragen tot een vlotte organisatie van een aantal evenementen van Epos vzw.

Wij bieden jou:

 • een contract van onbepaalde duur in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
 • 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
 • Hybride werken. Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Hoe solliciteren?

Boeiend en uitdagend, de onderwijswereld! Daar wil jij mee deel van uitmaken! Met een job achter de schermen geef je als deskundige het onderwijsveld de ondersteuning die ze het meest nodig hebben: in hun dagelijkse praktijk.

Wie ben jij?

 • Je hebt een bachelordiploma.
 • Studeer je ten laatste af in september 2023? Dan kan je ook al deelnemen aan de procedure

 

Past zo’n functie bij je? Lees dan snel verder en wie weet word jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Concreet solliciteer je bij het Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming waar je eerst het gebruikelijke selectieproces volgt en geef je in een volgende stap aan dat je solliciteert voor één van deze 3 vacatures binnen Epos

Solliciteer ten laatste op dinsdag 6 juni 2023.

Wil je meer weten over de jobinhoud?

 • Contacteer dan teamleider Vlaamse en Europese Fondsen binnen Epos: Wim Cloots

 

Heb je nog vragen over het selectieproces?

Ik word één van de nieuwe Epos collega’s
Solliciteer nu