Schrijf je in voor de capaciteitsopbouwsessies

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan de komende Erasmus+ capaciteitsopbouwsessies voor impactmonitoring, een reeks interactieve workshops om de nieuwe Erasmus+ toolkit voor impactmonitoring te introduceren.
Deze online sessies bieden praktische begeleiding over hoe je de impact van je Erasmus+ projecten kan monitoren en vergroten, om ervoor te zorgen dat je werk blijvende verandering teweegbrengt.
De afgelopen maanden hebben veel Erasmus+ begunstigden bijgedragen aan dit initiatief door vragenlijsten te beantwoorden, deel te nemen aan co-creatieworkshops en deel te nemen aan de experimenteerfase. Dankzij hun betrokkenheid lanceren we nu een gezamenlijk ontwikkelde, geteste en verfijnde toolkit die organisaties zal ondersteunen bij het traceren en maximaliseren van de impact. Dit is een unieke kans om te leren hoe de toolkit in de praktijk kan worden toegepast en om in contact te komen met collega’s uit heel Europa.
Details van de sessies en registratielinks
Elke sessie is afgestemd op de verschillende domeinen. Schrijf je in voor de sessie die het beste bij jouw profiel past. De sessies zullen begeleid worden door denktank Demos Helsinki die alle stappen in dit onderzoek faciliteerde.
Achteraf komt de toolkit hier ter beschikking.
- π Vocational education and training organisations β 24 February 2025, 1-3pm CET
Schrijf je in - π Adult education organisations β 27 February 2025, 1-3pm CET
Schrijf je in - π« School education organisations β 3 March 2025, 1-3pm CET
Schrijf je in - π Higher education organisations β 6 March 2025, 1-3pm CET
Schrijf je in
π Waarom deelnemen?
π Leer hoe je de toolkit kunt toepassen om de impact van projecten te verbeteren
π Doe interactieve oefeningen en krijg praktische begeleiding
π€ Kom in contact met andere Erasmus+ begunstigden en wissel beste praktijken uit.
Deze sessies zijn toegankelijk voor alle Erasmus+ begunstigden, ongeacht of u al eerder aan het project hebt deelgenomen.
Deze toolkit is gemaakt als onderdeel van een langlopende technische samenwerkingsactiviteit (LTA) waarin Nationale Agentschappen (NA) uit tien deelnemende landen hun krachten hebben gebundeld om de impact van Erasmus+ te vergroten.
De toolkit is het resultaat van het tweede van drie projecten, die samen tot doel hebben concrete ondersteuning te bieden aan NA’s en begunstigden van Erasmus+ bij het ontwikkelen van hun capaciteiten en instrumenten voor impactmonitoring.