27
nov
Contactseminarie

Contactseminarie: de ontwikkeling van strategische internationalisering en partnerschappen in beroepsonderwijs en -opleiding

Oval 1Created with Sketch.Luxemburg
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 27 november 2019 van 19h00 tot vrijdag 29 november 2019 14h00

stel je kandidaat uiterlijk op 29 september 2019

Het Nationaal Agentschap voor Erasmus+ (NA) uit Luxemburg organiseert een contactseminarie rond de ontwikkeling van strategische internationalisering en partnerschappen in beroepsonderwijs en -opleiding. Het seminarie vindt plaats in Luxemburg van woensdag 27 november (19 uur) tot vrijdag 29 november 2019 (14 uur). De voertaal is Engels. Epos vaardigt 2 Vlaamse organisaties af (1 deelnemer per organisatie).

Wie kan deelnemen?

De deelnemers aan dit seminarie zijn medewerkers van organisaties voor beroepsonderwijs en -opleiding (zowel initieel beroepsonderwijs als voortgezette beroepsopleiding): scholen, federaties, opleidingsverstrekkers, sectororganisaties …

Doelstellingen van het contactseminarie

Een contactseminarie is erop gericht om organisaties samen te brengen die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een Erasmus+ project rond het thema van het seminarie en die daarvoor op zoek zijn naar geschikte partners.

Hoe aanvragen?

Geïnteresseerde Vlaamse organisaties/instellingen kunnen kandideren voor deelname via het online formulier onderaan op deze pagina. Je verstuurt het ons uiterlijk op 29 september 2019. Ten laatste op 4 oktober 2019 word je geïnformeerd over de selectie.

Selectiecriteria

  • Je motivatie als organisatie om hieraan te participeren.

  • De aansluiting van je organisatie bij de doelgroep (zie hoger) en het thema van het seminarie; indien je ervaring hebt met Erasmus+ gelieve dit te specifiëren aub.

  • De keuze van je afgevaardigde: hij/zij moet voldoende Engels kennen om interactief te kunnen deelnemen.

Kostprijs?

Indien je aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvang je voor de transportkosten een forfaitair bedrag van €180. De kosten van het residentiële seminarie en van het verblijf worden gedragen door de organisatoren. U hoeft geen eigen hotelboeking te maken. Mocht je meer info willen: neem dan contact op met Marc De Vlieger (marc.devlieger@epos-vlaanderen.be).

naar het online formulier

klik hier