9
dec
Contactseminarie

Contactseminarie: Early Childhood Education and Care (ECEC)

Oval 1Created with Sketch.Stockholm, Zweden
Rectangle 505Created with Sketch. Maandag 9 december 2019 van 12h30 tot dinsdag 10 december 2019 12h30

Kandideer tot 15 september

Het Zweedse Erasmus+ nationaal agentschap organiseert op 9 en 10 december een contactseminarie over 'Early Childhood Education and Care (ECEC)'.

Epos wil 3 Vlaamse organisaties afvaardigen naar dit seminarie (max. 1 persoon per organisatie).

Thema’s en doelstellingen van het contactseminarie

In dit contactseminarie vind je partners om samen te werken rond kwaliteitsontwikkeling in ECEC. Je kan na dit seminarie samen met een partnerorganisatie een aanvraag opstellen. Om dat te doen krijg je informatie van experten en alle nodige ondersteuning om die partner te vinden, concrete voorstellen uit te werken en de aanvraag voor te bereiden. Kwaliteit in ECEC is een van de hoofdprioriteiten binnen de Erasmus+ strategische partnerschappen.

Wie kan deelnemen?

Het seminarie richt zich tot leerkrachten, beleidsmedewerkers, ondersteunend personeel en stakeholders uit het basisonderwijs.

Het programma

Het programma wordt later meegedeeld.

Selectiecriteria

  • Je motivatie als organisatie om hieraan te participeren

  • De aansluiting van je organisatie bij de doelgroep (zie hoger) en het thema van het seminarie; indien je ervaring hebt met Erasmus+ gelieve dit te specifiëren.

  • De keuze van je afgevaardigde: hij/zij moet voldoende Engels kennen om interactief te kunnen deelnemen (de werktaal tijdens het contactseminarie is Engels).

Epos geeft prioriteit aan organisaties die nog niet eerder in een Erasmus+ project participeerden.

Hoe aanvragen?

Geïnteresseerde Vlaamse organisaties/instellingen kunnen kandideren voor deelname via het online formulier.

Je verstuurt het ons uiterlijk op 15 september 2019. Kandideren betekent dat je ermee akkoord gaat dat je afgevaardigde het volledige seminarie volgt.

Kostprijs

Indien je aanvraag wordt goedgekeurd, dan betaalt Epos je reiskosten op basis van een forfaitair bedrag, nl. €275. De kosten voor het programma, de 2 overnachtingen (in een single room) en de maaltijden betaalt het agentschap in Ierland met de ondersteuning van de Europese Commissie. Het hotel hoef je niet zelf te regelen: het gaat om een residentieel seminarie.

Mocht je meer info willen: contacteer ons gerust!

Eline Paredis eline.paredis@epos-vlaanderen.be

naar het online formulier

klik hier