7
mei
EPOS-evenement - Contactseminarie

Contactseminarie individuele leermobiliteit voor de harde sector (KA102 / KA116)

Oval 1Created with Sketch.Leuven
Rectangle 505Created with Sketch. Maandag 7 mei 2018 van 15h00 tot woensdag 9 mei 2018 13h30

Stel je kandidatuur uiterlijk op 28 maart

Vanuit Vlaanderen willen we 15 scholen en organisaties aan dit seminarie laten deelnemen. Samen met 35 buitenlandse deelnemers krijgt u ruimte om projectideeën uit te werken met het oog op de indiening van voorstellen voor buitenlandse stages voor leerlingen of voor opleidingsopdrachten en job shadowing voor trainers en leerkrachten voor de richtingen bouw, technologie, hout, mechanica, lassen …

Epos draagt voor de 15 Vlaamse deelnemers alle kosten van het residentieel seminarie, de maaltijden en het verblijf (2 overnachtingen in hotel ParkInn Leuven).

Van de 15 Vlaamse plaatsen is de helft gereserveerd voor scholen en organisaties die nog geen Erasmus+ aanvraag voor individuele leermobiliteit voor beroepsonderwijs en –opleiding hebben gedaan.

Het programma:

  • maandag 7 mei: start van het seminarie om 15 uur – plenaire sessie (introductie, informatie over het thema, mekaar leren kennen) – diner

  • dinsdag 8 mei: projectontwikkeling in kleine werkgroepen – culturele activiteit –diner

  • woensdag 9 mei: projectontwikkeling in kleine werkgroepen – debriefing – lunch - vertrek

Wenst u aan dit seminarie deel te nemen, stel dan ten laatste op 28 maart 2018 uw kandidatuur via het online formulier. We plannen ten laatste op 30 maart te informeren of u geselecteerd bent voor deelname.

Stel je kandidaat

Klik hier