20
nov
Contactseminarie

Contactseminarie: partnerschappen voor kleuter- en lagere scholen

Oval 1Created with Sketch.Antwerpen
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 20 november 2019 van 15h00 tot zaterdag 23 november 2019 13h00

Stel je kandidaat uiterlijk op 13 oktober 2019

Epos (het Vlaamse Erasmus+ Nationale Agentschap) organiseert tussen 20 en 23 november in Antwerpen een contactseminarie voor basisscholen en kleuterscholen. Epos wil 10 Vlaamse organisaties afvaardigen voor dit seminarie (max. 1 persoon per organisatie).

Thema’s en doelstellingen van het contactseminarie

In dit contactseminarie vind je partners vanuit het kleuter -en/of basisonderwijs. Je kan na dit seminarie samen met een partnerorganisatie een aanvraag opstellen. Om dat te doen krijg je informatie van experten en alle nodige ondersteuning om die partner te vinden, concrete voorstellen uit te werken en de aanvraag voor te bereiden. Concreet gaat het hier over Erasmus+ strategische partnerschappen (KA2) voor enkel scholen (KA229).

Wie kan deelnemen?

Het seminarie richt zich tot leerkrachten en personeel van kleuter – en basisscholen.

Het programma

Het programma wordt later aan de deelnemers meegedeeld.

Selectiecriteria

  • Je motivatie als organisatie om hieraan te participeren.

  • De aansluiting van je organisatie bij de doelgroep (zie hoger) en het thema van het seminarie; indien je ervaring hebt met Erasmus+ gelieve dit te specifiëren.

  • De keuze van je afgevaardigde: hij/zij moet voldoende Engels kennen om interactief te kunnen deelnemen (de werktaal tijdens het contactseminarie is Engels).

Hoe aanvragen?

Geïnteresseerde Vlaamse organisaties/instellingen kunnen kandideren voor deelname via het online formulier. Je verstuurt het ons uiterlijk op 13 oktober 2019. Kandideren betekent dat je ermee akkoord gaat dat je afgevaardigde het volledige seminarie volgt.

Kostprijs

Indien je aanvraag wordt goedgekeurd, dan betaalt Epos je verblijfskosten en deelname kosten: de kosten voor het programma, de drie overnachtingen (in een single room) en de maaltijden. Het hotel hoef je niet zelf te regelen: het gaat om een residentieel seminarie. Het seminarie vindt plaats in Antwerpen, de deelnemers organiseren zelf hun transport naar het hotel. Aankomst woensdag 20/11 vóór 15u, vertrek zaterdag 23/11 na 13u. Mocht je meer info willen: contacteer ons gerust! Eline Paredis eline.paredis@epos-vlaanderen.be

Naar het online formulier

Klik hier!