Erasmus+ 2021: infosessies aanvraagformulieren en -procedures

De aanvraagformulieren (zowel KA1 Individuele leermobiliteiten als KA2 Partnerschappen voor samenwerking) van de Erasmus+ projectaanvragen Oproep 2021 zijn er! Je vindt ze op het nieuwe Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform (onder 'Opportunities').

Epos organiseert infosessies om je te helpen bij het invullen van de aanvraagformulieren en je te begeleiden bij de aanvraagprocedure.

De aanvraagformulieren voor KA2 samenwerkingspartnerschappen verwachten we weldra (8 april), vandaar dat we ook al infosessies voor KA2 voorzien.

Hier volgen de data van de infosessies: Ze zijn opgedeeld volgens actie (KA1 of KA2), het soort project dat je wil aanvragen (short term project, small scale partnerships, cooperation partnership) en of je organisatie al dan niet een Erasmus+accreditatie heeft (KA1):

Alle infosessies worden opgenomen. Heb je er een gemist? Geen probleem, je kan ze steeds achteraf herbekijken op deze pagina.

KA1 individuele leermobiliteit:

  • 9 april - 13:30-14:15: aanvraag voor Erasmus+ KA1 leermobiliteit (door een organisatie met Erasmusaccreditatie). Deze infosessie is voorbij, maar je kan de opname hier bekijken.

  • 9 april en 23 april: aanvraag voor Erasmus+ KA1 leermobiliteit - short-term project (door een organisatie zonder Erasmusaccreditatie). Deze infosessies zijn voorbij. Je kan de de opname hier (her)bekijken.

  • 6 mei aanvraag voor Erasmus+ KA1 leermobiliteit - budgetberekening voor organisaties met een Erasmusaccreditatie. Deze infosessie is voorbij. Je kan de de opname hier herbekijken of de PowerPoint-presentatie openen van Marc Devlieger.

KA2 Partnerschappen voor samenwerking

  • 26 april en 28 april: aanvraag voor Erasmus+ KA2 – small scale partnership. Deze infosessies zijn voor bij. Je kan deze nog (her)bekijken via deze opname.

  • 27 april en 28 april: aanvraag voor Erasmus+ KA2 – cooperation partnership. Deze infosessies zijn zijn voorbij. Je kan ze (her)bekijken via deze opname.

Onze infosessies werden steeds opgenomen. Miste je er een? Geen probleem, je kan de sessie achteraf bekijken op deze pagina.

Infosessies Oproep Erasmus+ 2021

Volg zeker ook de infosessies van Epos die je wegwijs maken in de Erasmus+ Programmagids 2021 en alle mogelijkheden die het nieuwe Erasmus+ je biedt. Ga naar de pagina van de informatiesessies Erasmus+ Oproep en Programmagids 2021.

Naar de infosessies Oproep Erasmus+ 2021

klik hier