Erasmus+ Oproep KA2 strategische partnerschappen 2021

De Erasmus+ Oproep (NL) en de Erasmus+ Programmagids (EN) van 2021 zijn gepubliceerd. De Programmagids is nu ook in het Nederlands beschikbaar: Erasmus+ Programmagids 2021 (NL-versie 2)

In de Oproep vind je alle deadlines voor projectaanvragen duidelijk op een rijtje.

In de Programmagids staan alle mogelijkheden die Erasmus+ 2021 je biedt op het vlak van internationalisering in je organisatie, over alle domeinen heen. Het is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die inzicht wil krijgen in de opzet en inhoud van het Erasmus+ programma. Grondig lezen dus!

Epos helpt je graag op weg en organiseert daarom in april online informatiesessies die je wegwijs maken in de grote waaier van acties in Erasmus+. Hier vind je een overzicht van alle informatiesessies per domein (schoolonderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding, volwasseneneducatie en hoger onderwijs) en actie (KA1 en KA2). Schrijf je zo snel mogelijk in.

In afwachting van de informatiesessie kan je het webinar 'Een tipje van de sluier' herbekijken. Daarin gaven we algemene informatie over Erasmus+ 2021-2027. Je kan het webinar hier herbekijken en ook de PowerPoint-presentatie downloaden.

De aanvraagformulieren voor KA2 zijn gepubliceerd op het nieuwe Erasmus+ and European Solidarity Corps Platform (onder 'opportunities'). Je kan ze online invullen.

We hebben ook al infosessies gepland om je te helpen bij het invullen van de aanvraagformulieren. Schrijf je in voor deze sessies via deze pagina.

Deadlines voor aanvragen