2
okt
Training/Workshop

#Erasmusdays social media training

Oval 1Created with Sketch.Hendrik Consciencegebouw, Brussel
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 2 oktober 2019 van 9h00 tot 13h00

help, een #hashtag!

De #Erasmusdays komen steeds dichterbij! Tijdens deze dagen vieren we internationalisering en zetten we de duizende activiteiten van Europese scholen en organisaties in de kijker. Hopelijk heb je al een actie voor de #Erasmusdays geregistreerd! Nee? Doe dat dan snel hier!

De #Erasmusdays-activiteiten zullen over het hele wereldwijde web te zien zijn! Foto's en filmpjes op Facebook, Instagram, YouTube, Twitter... #Erasmusdays gaat helemaal #trending zijn! Zie je zelf soms door de twitterbomen het bos niet meer? Geen paniek! Epos helpt je met een grondige social media training! Kom in het Hendrik Consciencegebouw (Brussel) op 2 oktober van 9u tot 13u alles te weten over het maken en posten van filmpjes, pakkende bijschriften bedenken... Wie weet word je wel een #erasmus-influencer?

Schrijf je nu in door op de onderstaande oranje knop te drukken! De workshop is volledig gratis. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, dus #hetisvoorderappe. Merken we dat het storm loopt voor deze workshop? Dan denken we na over een herhaling na de #erasmusdays.

schrijf je in

klik hier