5
nov
Externe evenementen

European Vocational Skills Week 2018: registreer je event!

Oval 1Created with Sketch.Europa
Rectangle 505Created with Sketch. Maandag 5 november 2018 van 9h45 tot vrijdag 9 november 2018 17h45

De European Vocational Skills Week 2018 plaatst het technisch- en beroepsonderwijs extra in de kijker. Een technische- of beroepsopleiding volgen is een slimme keuze, levert jobs op van hoge kwaliteit en vergroot je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Jaarlijks worden tijdens de ‘European Vocational Skills Week’ honderden activiteiten georganiseerd op alle niveau’s, Europees, nationaal en lokaal.

Organiseer zelf ook een event en registreer het op de website van de ‘European Vocational Skills Week’. Zo geef je meer zichtbaarheid aan je event en kom je in contact met mensen die net zoals jij een lans breken voor het technisch- en beroepsonderwijs.

Vanaf nu kan je je event registreren. Lees ook goed de guidelines. Je vindt ze bij het registratieformulier onderaan.

Blijf op de hoogte via de website of op twitter #DiscoverYourTalent of #EUVocationalSkills.

Europese 'Training At Work Award' voor kleine- en middelgrote ondernemingen

Maar er is meer: in het kader van de 'European Vocational Skills Week 2018' geeft de Europese Commissie een 'Training At Work Award’ aan kleine en middelgrote ondernemingen die hun medewerkers extra veel opleidingskansen geven. De bedoeling is om zichtbaarheid te geven aan goede praktijkvoorbeelden van ondernemingen die hun personeelsleden stimuleren om zich bij te scholen gedurende hun hele carrière. Doe mee aan de wedstrijd en vul het aanvraagformulier in. Deelnemen kan tot 20 augustus 2018.

De winnaar van de prijs krijgt, naast de eer en erkenning:

  • Een uitnodiging om deel te nemen aan de derde ‘European Vocational Skills Week”, op 8 en 9 november in Wenen (reis en verblijf gratis).
  • Internationale zichtbaarheid via de sociale media van de Europese Commissie en op de ‘European Vocational Skills Week’ website.
  • Een presentatie op het Europees platform EPALE.

registreer je event

Klik hier