13
nov
Externe evenementen

European Vocational Skills Week 2020

Oval 1Created with Sketch.Berlijn (D)
Rectangle 505Created with Sketch. Vrijdag 13 november 2020 van 8h30 tot donderdag 19 november 2020 18h30

Registreer je event vanaf nu!

De European Vocational Skills Week plaatst het technisch en beroepsonderwijs extra in de kijker. Een technische of beroepsopleiding volgen is een slimme keuze, levert jobs op van hoge kwaliteit en vergroot je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Jaarlijks worden tijdens de ‘European Vocational Skills Week’ honderden activiteiten georganiseerd op alle niveaus, Europees, nationaal en lokaal. In 2020 vindt de 'European Vocational Skills Week' plaats tussen 13 en 19 november.

Organiseer zelf ook een event en registreer het op de website van de ‘European Vocational Skills Week’. Zo geef je meer zichtbaarheid aan je event en kom je in contact met mensen die net zoals jij een lans breken voor het technisch- en beroepsonderwijs.

Vanaf nu kan je je event registreren. Indien je het event voor 30 juni registreert, maak je kans op een uitnodiging naar Berlijn om daar allerlei sessies bij te wonen. Meer informatie over deze wedstrijd vind je in bijlage.

Win de VET Excellence 2020-prijs

Mag jouw event of activiteit echt wel gezien worden? Doe dan mee aan de wedstrijd en misschien win je wel de VET Excellence 2020-prijs.

De deadlines voor de verschillende categorieën vind je hier. Opgelet! Een aantal deadlines werden verlengd!

Je hebt een streepje voor als je project of activiteit over één van de Europese topprioriteiten gaat voor de periode 2019-2024: A European Green Deal of .A Europe fit for the digital age.