27
mei
EPOS-evenement - Training/Workshop

GEANNULEERD Gratis workshop ‘mijn plan voor een duurzaam internationaliseringsbeleid’

Oval 1Created with Sketch.GEANNULEERD
Rectangle 505Created with Sketch. Maandag 27 mei 2019 van 10h00 tot 16h30

Geannuleerd

Wegens een laag aantal inschrijvingen is deze sessie helaas geannuleerd.

Sluit aan op de sessie in Brugge


Voorstelling toolbox en inspiratiemoment voor organisaties met dat extra ‘leer’aspect voor volwassenen Op 27 mei 2019 organiseert het Europakasteel Alden Biesen samen met Epos de gratis workshop ‘mijn plan voor een duurzaam internationaliseringsbeleid’.

We zullen er de toolbox voorstellen die we, samen met Europahuis Rijckevelde, maakten voor organisaties werkzaam in de volwasseneneducatie. Daarnaast zullen organisaties met internationaliseringservaring komen vertellen hoe zij dat aanpakken: welk type projecten hebben ze gehad, hoe schrijven ze deze in in hun missie/visie/beleidsplan, wat brengt de toekomst, etc.?

Deze sessie is dus zowel een ‘werk aan je eigen internationaliseringsbeleidsplan’ als ‘laat je inspireren om (nieuwe) ERASMUS+projecten te starten’. De workshop is bedoeld voor anciens die zoeken naar een duurzame verankering van hun Europese projecten, maar ook voor organisaties met nog maar weinig tot geen ervaring met internationalisering.

Epos kan allerhande vragen beantwoorden over het ERASMUS+programma.

Doelgroep: eender welke organisatie die educatieve activiteiten organiseert voor volwassenen: bibliotheken, vzw’s, sociaal-culturele verenigingen, centra die vormingen organiseren (ook non-formeel), vrijwilligerswerkingen, … M.a.w. Elke organisatie waarin geleerd wordt op welk niveau dan ook.

Meer informatie en het volledige programma vind je op de uitnodiging in bijlage.

Op 25 juni vindt een tweede workshop plaats in het VAC in Brugge.

Bijlagen