25
jun
EPOS-evenement - Training/Workshop

Gratis workshop ‘mijn plan voor een duurzaam internationaliseringsbeleid’

Oval 1Created with Sketch.VAC Brugge
Rectangle 505Created with Sketch. Dinsdag 25 juni 2019 van 10h00 tot 16h30

Op 25 juni 2019 organiseert de Landcommanderij Alden Biesen samen met Epos in Brugge de gratis workshop ‘mijn plan voor een duurzaam internationaliseringsbeleid’.

We stellen er de toolbox voor die we, samen met Europahuis Rijckevelde, maakten voor organisaties werkzaam in de volwasseneneducatie. Daarnaast zullen organisaties met internationaliseringservaring komen vertellen hoe zij dat aanpakken: welk type projecten hebben ze gehad, hoe schrijven ze deze in in hun missie/visie/beleidsplan, wat brengt de toekomst, etc.?

Deze sessie is dus zowel een ‘werk aan je eigen internationaliseringsbeleidsplan’ als ‘laat je inspireren om (nieuwe) Erasmus+ projecten te starten’. De workshop staat open voor iedereen: organisaties met nog maar weinig tot geen ervaring met internationalisering tot *anciens *die zoeken naar een duurzame verankering van hun Europese projecten.

Epos kan allerhande vragen beantwoorden over het Erasmus+ programma.

Doelgroep: eender welke organisatie die educatieve activiteiten organiseert voor volwassenen: bibliotheken, vzw’s, sociaal-culturele verenigingen, centra die vormingen organiseren (ook non-formeel), vrijwilligerswerkingen… m.a.w. elke organisatie waarin geleerd wordt op welk niveau dan ook.

Alle informatie en het volledige programma vind je op de uitnodiging in bijlage. Inschrijven kan via de inschrijvingsmodule onderaan.

Van harte welkom.

Tot op 25 juni.

Bijlagen

Mogen we foto's van jou nemen en gebruiken? Fantastisch, indien je dit liever niet hebt, dan vragen we je om dit aan ons onthaal te vertellen.
Mijn gegevens zullen gebruikt worden voor de praktische organisatie van dit evenement door Epos (verwerken van uw inschrijving, uitnodiging,...) De disclaimer (nl)