10
dec
EPOS-evenement

Grensverleggers 2020: Online editie

Oval 1Created with Sketch.online
Rectangle 505Created with Sketch. Donderdag 10 december 2020 van 13h30 tot 15h45

Schrijf je snel in voor deze "online editie" op 10/12 tussen 13.30u - 15.45u.

Grensverleggers is de plaats bij uitstek om mensen te ontmoeten die gebeten zijn door internationalisering in onderwijs en vorming. Omwille van de intussen gekende redenen, zal Grensverleggers er dit jaar een beetje “anders dan anders” uitzien.

Deze editie wordt een virtuele ontmoetingsplek waar het thema innovatie in onderwijs, opleiding en vorming centraal staat. Wat is de impact van internationalisering op het lesgeven, inhoud van curricula, vernieuwende methodieken? Welke sterktes delen onze Vlaamse organisaties met buitenlandse partners enz.

Drie projecten zullen dit aan de hand van hun eigen ervaringen toelichten. Er wordt ook tijd voorzien om live vragen te stellen.

Omdat er nog tal van andere interessante projecten zijn die wij ook de nodige zichtbaarheid willen geven, zal je ook kunnen rondstruinen op de virtuele expo.

Wij mogen ook rekenen op de aanwezigheid van Michael Van Peel die de 100.000e Vlaamse Erasmus + (stage)student feestelijk zal bekendmaken.

Voldoende ingrediënten dus om deze speciale editie niet te missen. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 1 december - 23.59u.

Wij maken voor deze editie gebruik van het virtuele platform HOPIN. Inschrijven doe je via het formulier onderaan deze pagina. Enkele dagen voor het event, krijg je een mail van het Departement Onderwijs & Vorming waar je je inschrijving moet bevestigen. Daarna krijg je één dag voor het event een unieke link om in te loggen in HOPIN en alles live te volgen op 10/12.

Mis het niet en schrijf je snel in:

Indien ik niet in beeld wil komen, zorg ik ervoor dat mijn webcam uitgeschakeld is.
Lees hier onze voorwaarden en disclaimer (nl)