6
jun

[Infonamiddag] Nieuwe oproep individuele leermobiliteit (KA1) in VET

Oval 1Created with Sketch.H. Consciencegebouw, Brussel
Rectangle 505Created with Sketch. Donderdag 6 juni 2019 van 13h00 tot 16h00

Schrijf je in voor de infonamiddag op 6 juni.

We ontvingen we minder aanvragen voor projecten in het beroepsonderwijs- en opleiding (KA102 en KA116) dan ons budget toelaat te financieren.

Er is dus nog budgettaire ruimte voor een tweede oproep voor deze projecten. De deadline voor deze oproep is 1 oktober 2019. Geselecteerde projecten (met een looptijd van 12 tot 24 maanden) zullen kunnen starten tussen 1 januari 2020 en 31 mei 2020.

Deze tweede oproep biedt de mogelijkheid aan organisaties die de eerste oproepronde (deadline 5 februari 2019) niet gehaald hebben, alsnog dit jaar een aanvraag te doen. Organisaties die al in de eerste oproepronde een aanvraag hebben gedaan, kunnen een nieuwe aanvraag indienen.

Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze informatiefiche (ook in bijlage).

Momenteel zijn de aanvraagformulieren nog niet klaar, maar zodra dit het geval is, lees je hier meer over op onze website. Je kan nu al een model met de vragen raadplegen.

Informatiesessie

Meer informatie over de mogelijkheden, de aanvraagprocedure, het aanvraagformulier kan je krijgen op een informatiemoment dat wij organiseren op 6 juni in het Hendrik Consciencegebouw. De sessie loopt van 13 tot 16 uur.

Je kan je registreren tot 5 juni via de inschrijvingsmodule hieronder.

Voorbereidende Bezoeken

Wens je vóór de aanvraag een bezoek te brengen aan een beoogde partner (ontvangende of bemiddelende organisatie) om het voorstel op punt zetten, dan kan je een aanvraag voor financiering van een voorbereidend bezoek indienen. Alle info kan je hier vinden. Het online aanvraagformulier kan je hier vinden.

Heb je vragen?

Ben je een school in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Brussel, neem dan contact op met Eline Paredis (eline.paredis@epos-vlaanderen.be).

Alle andere scholen en organisaties nemen contact op met Marc De Vlieger (marc.devlieger@epos-vlaanderen.be).

Mogen we foto's van jou nemen en gebruiken? Fantastisch, indien je dit liever niet hebt, dan vragen we je om dit aan ons onthaal te vertellen. Je krijgt dan een sticker om dit kenbaar te maken
Mijn gegevens zullen gebruikt worden voor de praktische organisatie van dit evenement door Epos (verwerken van uw inschrijving, uitnodiging,...) De disclaimer (nl)