23
nov
EPOS-evenement - Infosessie

Infosessie ERASMUS+ / Kernactie 1 (KA1) – Leermobiliteit – Oproep 2017

Oval 1Created with Sketch.Brussel, Ellipsgebouw, auditorium
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 23 november 2016 van 9h30 tot 16h00

Naar aanleiding van de publicatie van de Oproep 2017 organiseert Epos vzw een info-sessie over kernactie 1 (= KA1) .

We geven meer info over de mogelijkheden van KA1 en we geven je de kans om nader kennis te maken met Europese middelen die je leermobiliteit extra kracht en kleur kunnen geven.

Vanaf 9u ben je welkom van het auditorium in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35, 1030 Brussel. Om 9u30 starten we met het plenair gedeelte dat vooral algemene informatie bevat. Vanaf 13u kan je kiezen voor sessies in kleinere groepen over o.a. eTwinning (schoolonderwijs), EPALE (volwasseneneducatie en voortgezette beroepsopleiding), Europass (alle domeinen) en Euroguidance (alle domeinen)

’s Namiddags zijn er ook KA1-sessies specifiek over de leerlingenstages, de volwasseneneducatie en het schoolonderwijs. En voor beginners in internationalisering houden we een sessie over de administratieve aspecten van een projectaanvraag.

Tijdens deze dag bieden we je uiteraard de kans om vragen te stellen. Mocht je met bepaalde dingen niet aan bod zijn gekomen of wil je het in een bilateraal gesprek hebben over een mogelijk projectidee, dan maken de consulenten internationalisering ook hiervoor graag tijd voor je. We ronden af om 16u. ’s Middags voorzien we een broodjeslunch.

Inschrijvingen zijn afgelopen!

Deelname aan deze dag is gratis; inschrijven is wel verplicht. Deadline voor inschrijvingen: 18 november. KA 103 wordt niet behandeld.

 
1 Begin 2 Voltooid