11
okt
Contactseminarie

Internationaal contactseminarie "Cooperation in the Field of Health and Social Care Education"

Oval 1Created with Sketch.Praag, Tsjechië
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 11 oktober 2017 van 15h00 tot zaterdag 14 oktober 2017 8h00

Dien je kandidatuur ten laatste op 30 juni in via het online formulier

Van 11 tot 15 oktober 2017 bieden onze Tsjechische collega’s de mogelijkheid om partnerorganisaties te ontmoeten voor KA1-projecten individuele leermobiliteit in het domein beroepsonderwijs en –opleiding voor het beroepenveld ZORG EN GEZONDHEID. Hebt u ideeën voor buitenlands werkplekleren voor uw leerlingen? Of voor buitenlandse ervaringen voor opleiders in de initiële en voortgezette beroepsopleiding? Je kan ten laatste op 30 juni uw kandidatuur stellen om aan dit contactseminarie deel te nemen.

Epos wil 3 deelnemers naar Praag afvaardigen. Het Tsjechische agentschap draagt alle kosten voor verblijf en seminarie. Epos voorziet een vergoeding voor het transport (forfaitair € 275).

Doelstelling van het seminarie

Het seminarie biedt de gelegenheid aan organisaties die actief zijn in de zorgsector een internationaal netwerk uit te bouwen met de bedoeling individuele leermobiliteiten (KA1) te organiseren voor leerlingen en leerkrachten uit het beroepsonderwijs (stageplaatsen, jobshadowings en teacher assignments). Het seminarie is ook een ideale gelegenheid om ervaringen te delen en nieuwe werkmethoden te leren kennen. Meer informatie vind je in bijlage.

Doelgroep

Het seminarie richt zich tot scholen uit het beroepsonderwijs die opleidingen in de zorgsector aanbieden, maar ook andere organisaties actief in de zorgsector (bedrijven, NGO's, hospitalen...) zijn welkom, zowel organisaties die ervaring hebben met KA1-projecten als nieuwelingen.