Nieuws

Sorteer volgens:
ma 1 juli 2019
Eerste 17 ‘Europese universiteiten’ geselecteerd

De eerste "Europese universiteiten" zijn gekend! Europese universiteiten zijn allianties tussen hoger onderwijsinstellingen uit heel Europa. Zij zullen het Europese hoger onderwijs verbeteren en aantrekkelijker maken en samenwerking stimuleren. Drie van de vijf Vlaamse universiteiten die een aanvraag deden, zijn geselecteerd.

vr 28 juni 2019
Resultaten Erasmus+ strategische partnerschappen (KA2) 2019

De resultaten van de oproep 2019 voor strategische partnerschappen (KA2) zijn bekend. Meer dan de helft van de aanvragen kreeg een goedkeuring. Epos voorziet nog budgetsverschuivingen, zodat een aantal projecten uit de reserve ook nog financiering kunnen krijgen.

vr 28 juni 2019
Kandideer voor contactseminarie 'Hoe ontwikkel je een inclusie- en diversiteitsstrategie'

Je wil dat inclusie en diversiteit sleutelbegrippen worden in je organisatie, maar je weet niet goed hoe je dat strategisch aanpakt. Kandideer voor het contactseminarie van onze Ierse Erasmus+-collega’s en leer partners kennen die je daarbij kunnen helpen.

vr 28 juni 2019
Gratis Europese eTwinning seminars voor leerkrachten

Wil je bijleren over actuele onderwijsthema’s en/of projectwerking? Volg dan een van de gratis Europese eTwinning seminars voor leerkrachten! Wil je volgend schooljaar een (nieuw) eTwinning-project starten en ben je op zoek naar inspiratie en training?Tijdens deze driedaagse seminars en conferenties kan je bijleren over een actueel onderwijsthema en contacten leggen met collega’s uit heel Europa.