do 12 maart 2020

Bestel nu je Erasmus+ posters!

Wil je het Erasmus+ karakter van je school of organisatie nog beter in de kijker zetten? Bestel dan snel één of meer van de gloednieuwe Erasmus+ posters (maximum 5 per lopend project) via ons bestelformulier.

We sturen je met dan met veel plezier jouw posters op.

Geef ze een prominente plaats in je gebouw, gebruik ze op de opendeurdag, geef er de leraarskamer wat kleur mee… Laat iedereen op die manier weten dat jullie organisatie zich samen met Epos en Erasmus+ ten volle inzet voor internationalisering. Stuur ons gerust foto’s door, we delen graag de naam en het internationale karakter van je organisatie. (info@epos-vlaanderen.be)

Heb je trouwens een lopend of pas afgelopen project en wil je dat samen met ons extra in de schijnwerpers zetten? Aarzel dan niet onze communicatiedienst iets te laten weten: we zijn steeds op zoek naar boeiende Erasmus+ ervaringen die we kunnen verspreiden via onze Epos-kanalen. We houden een interview, delen jullie foto’s op sociale media, posten artikels die in de krant verschenen op onze website, komen langs op jullie Erasmus+ evenement… Je kan de communicatiedienst bereiken via onze socialemediakanalen of via info@epos-vlaanderen.be

Bedankt om leren en werken in het buitenland voor steeds meer mensen mogelijk te maken!

Ga naar het bestelformulier

Klik hier