di 5 maart 2019

De #CedefopPhotoAward 2019

Stuur je fotoverhaal op tot 31 mei.

De #CedefopPhotoAward 2019 maakt deel uit van de 'European vocational skills week'. Het is een initiatief dat werd goedgekeurd door de Europese Commissie en gericht is op het bevorderen van beste praktijken en uitmuntendheid op het gebied van beroepsonderwijs en -opleiding in de hele EU en daarbuiten.

Net als vorig jaar biedt de #CedefopPhotoAward de kans om zowel jonge leerlingen als volwassenen in voortgezet onderwijs hun leerervaringen te delen. Groepen van maximaal vier leerlingen in de EU, Noorwegen en IJsland worden uitgenodigd om een ​​origineel fotoverhaal te maken, samen met een verhaal van maximaal 100 woorden dat het idee achter hun werk uitlegt.

Twee winnende teams nemen in oktober deel aan de European vocational skills week in Helsinki als genomineerden voor de hoofdprijs. Die zal worden gepresenteerd door Eurocommissaris Marianne Thyssen bij het slotevenement. Een speciale #CedefopPhotoAward juryprijs zal tijdens het Thessaloniki International Film Festival in november worden voorgesteld aan een derde winnend team.

Dit jaar worden alle inzendingen online ingediend via deze link. Deadline voor inzendingen is 31 mei 2019 23:59 uur CET.

Het winnende en het tweede fotoverhaal worden tentoongesteld tijdens het 60e Thessaloniki International Film Festival en tijdens de #EUVocationalSkills-week.

Bekijk alvast de promotievideo.

Veel succes!