ma 19 april 2021

eTwinning-activiteiten

Online seminarie voor leerkrachten BSO en TSO

eTwinning organiseert een tweedaags online seminarie voor leerkrachten BSO en TSO , volledig in het teken van het jaarthema mediawijsheid en desinformatie. Van beginnende eTwinners tot gevorderden: iedereen is welkom. Ben je geïnteresseerd in hoe je mediawijs kan eTwinnen? Of wil je graag een eTwinning-project opstarten rond dit thema? Grijp je kans en schrijf je hier alvast in. Meer info over het evenement en het programma vind je op de website van eTwinning.

eTwinning op de ICT-praktijkweek

Op dinsdag 4 mei geeft eTwinning het beste van zichzelf tijdens een demo 'Samenwerken met een klas in Europa' op de ICT-praktijkweek. Daar kan je heel wat (lees: meer dan 200!) interessante sessies over digitalisering volgen. Op die manier krijgen leraren en scholen de nodige ondersteuning om de 'digisprong' te maken. Ben je benieuwd welke workshops er nog worden gegeven? Bekijk dan zeker de website eens en schrijf je zo snel mogelijk in om zeker te zijn van een plaatsje.

Nationaal Kwaliteitslabel 2021

Heb jij jouw eTwinning-project nog niet aangemeld voor het Nationaal Kwaliteitslabel 2021? Geen paniek! Je hebt nog tijd, maar wacht niet te lang. Het enige wat je moet doen is jouw project registreren via de website van eTwinning. Wie weet krijgen jouw internationale activiteiten binnenkort wel de pluim die ze verdienen.