di 6 april 2021

eTwinning seminaries en kwaliteitslabel

Nationaal Kwaliteitslabel 2021

Werk je dit schooljaar aan een eTwinning-project met jouw leerlingen? Dan kun je in aanmerking komen voor het Nationaal Kwaliteitslabel 2021. Het enige wat je daarvoor moet doen is jouw project registreren en dat kan vanaf 1 april. Duid deze datum dus met stip in jouw agenda aan en wie weet krijgen jouw internationale activiteiten binnenkort wel de pluim die ze verdienen. Meer info over de voordelen van zo’n label? Neem eens een kijkje op de website van eTwinning.

Online multilateraal seminarie rond 'Meertaligheid in het Onderwijs'

Ben jij leerkracht Frans en geef je les aan leerlingen secundair onderwijs? Ben je gepassioneerd door meertaligheid op school en/of wil je hierover meer te weten komen? Schrijf je dan snel in voor het online multilateraal seminarie rond Meertaligheid in het Onderwijs. Het evenement vindt plaats van 10 t.e.m. 12 mei 2021. Meer info over het programma en de deelnemende landen vind je hier.

Online Day Seminar

Wil je je professioneel ontplooien, internationale collega's ontmoeten en je je verdiepen in hoe je via eTwinning optimaal kan samenwerken met een klas in het buitenland? De oplossing ligt voor het rapen, want op 24 april 2021 organiseert eTwinning Malta een Online Day Seminar in het teken van ICT en eTwinning. Je bent sinds 2020 waarschijnlijk een expert geworden in online onderwijs, maar kan je dat ook toepassen in jouw eTwinning-projecten? Meer info over het programma en inschrijving vind je hier.