di 1 juni 2021

Hoe zien jongeren leiderschap? De internationale ASEF-enquête

De 4e ASEF Young Leaders Summit (ASEFYLS4) over "Duurzame ontwikkeling in een post-COVID-19 wereld" is het officiële jongerenevenement van de 13e ASEM-top in november 2021 in Cambodja. Het is een 10 maanden durend jongerenleiderschapsprogramma over zelf-, team- en maatschappelijk leiderschap. (zie hier het overzicht)

Als onderdeel van de ASEFYLS4 bereiden de Asia-Europe Foundation (ASEF) en het Centre for Creative Leadership een ASEM Youth Rapport voor dat de perceptie van jongeren in 51 Aziatische en Europese landen over gelijke kansen in leiderschap moet tonen, inclusief het begrip van jongeren over leiderschap en vormen van leiderschap in de samenleving.

Het ASEM-jeugdrapport zal door ASEFYLS4-jongerenvertegenwoordigers worden gepresenteerd aan de staatshoofden en regeringsleiders op de 13e ASEM-top en via ASEF-netwerken worden verspreid onder ministeries van Onderwijs en Jeugd en jongerenorganisaties in beide regio's.

Neem deel aan de enquête

Antwoord op de vraag: welke zijn de kansen en barrières voor jong leiderschap in Azië en Europa?

Voor wie? Jongeren tussen 18 en 30 jaar uit de 51 ASEM-landen (Azië en Europa)

Deadline: Woensdag 30 juni 2020 om 23:59 UTC

  • Je ontvangt de Gids voor Leiderschap “Learning from Life” van het Center for Creative Leadership.
  • Misschien ontvang je door loting de kans om de volledig gesubsidieerde cursus "Trainer Essential Skills" van de United Nations System Staff College (UNSSC) te volgen.

VUL DE ENQUÊTE IN