wo 11 oktober 2017

Inspiratiesessies Erasmus+ Volwasseneneducatie

Neem deel aan de inspiratiesessie Erasmus+ voor organisaties actief in de volwasseneneducatie!

Denk je er wel eens aan om in het buitenland een interessante cursus te volgen? Heb je zin om met collega’s in het buitenland ervaringen uit te wisselen of goede praktijkervaringen te delen rond thema’s die jou bezig houden? Of wil je graag materiaal ontwikkelen samen met buitenlandse organisaties om je cursisten/doelgroep beter te kunnen helpen?

Maar… hoe begin je eraan? Waar vind je partners, financiering, enz.? Hoe moeilijk is het om een aanvraag in te dienen en goedgekeurd te krijgen? Wie kan je helpen?

Zit je met deze vragen? Dan is de inspiratiesessie ‘Erasmus+ voor de volwasseneneducatie’ zeker een aanrader! We schetsen wat er allemaal mogelijk is via het Erasmus+ programma voor de (non-)formele volwasseneneducatie* en laten Vlamingen aan het woord die van deze mogelijkheden gebruik maakten. Zij geven een concreet beeld van hoe zij Erasmus+ in de praktijk ervaarden en hoe dit de kwaliteit van hun onderwijs/vorming versterkte.

Iedereen uit de volwasseneneducatie* is welkom, maar we doen voor deze inspiratiesessie vooral een oproep naar diegenen die werken met laaggeschoolden, want we willen jullie meer betrekken in Erasmus+!

Inschrijven

De eerste sessie vindt plaats in Gent op 25 oktober 2017. Lees meer en schrijf je in via onze kalender.

De tweede sessie vindt plaats in Hasselt op 27 oktober 2017. Lees meer en schrijf je in via onze kalender.