di 21 maart 2017

KA2: deadline!

Deadline KA2

Graag brengen we je in herinnering dat woensdag 29 maart om 12:00 uur (Brussel tijd) de deadline verstrijkt voor de indiening van een aanvraag voor strategische partnerschappen onder het Erasmus+ programma (oproep 2017). Wacht niet tot het laatste ogenblik!

Mis je de deadline door technische problemen ?

Heb je vlak voor de deadline van 29 maart 2017 (12:00 uur ’s middags) technische problemen om het aanvraagformulier voor Erasmus+ in te dienen en mis je hierdoor de deadline? Dan kunnen we in sommige gevallen toch je subsidieaanvraag in behandeling nemen. Hiervoor moet je aan al deze voorwaarden voldoen:

De datum en het tijdsstip van je laatste poging om het formulier online in te dienen zijn vóór de deadline. Dit tijdsstip staat op je formulier in het onderdeel “Submission Summary”.

Binnen twee uur na de deadline (dus vóór 14:00 uur) heb je per e-mail het volledige aanvraagformulier gestuurd naar jan.ceulemans@epos-vlaanderen.be met de melding “technisch probleem bij indiening”.

Let op: verander niets meer aan het formulier na je laatste poging om het online in te dienen.

Opgelet!

Eenzelfde aanvraagformulier mag je bewerken en her-indienen. We houden enkel rekening met de laatste, tijdig ingediende aanvraag.