ma 16 maart 2020

Oproep: test de CLIL online-cursus

Het Boost for CLIL in VET- project is een internationaal project waarvan Vlaanderen de trekker is. Wij willen leraren die niet meteen een CLIL-opleiding kunnen volgen in contactlessen, de kans geven om toch deze methodologie te verwerven. Daarom hebben we in samenwerking met Finland, Nederland, Baskenland en Catalonië een interactieve MOOC (massive open online course) ontwikkeld.

Onze grootste zorg gaat uit naar leraren in het technisch en beroepsonderwijs. De MOOC bevat voor iedereen die zich wil verdiepen in CLIL een schat aan praktische informatie en concrete werkvormen, maar de glossaries en de voorbeelden zijn vooral gelinkt aan het technisch en beroepsonderwijs. Alle partners staan ook open voor verdere internationale contacten met de kandidaten!

We zitten in de testfase voor we de site en de MOOC kunnen lanceren in heel Europa. Daarom zoeken we 5 leraren die, in ruil voor het doornemen van en commentaar leveren op de site en de MOOC, meteen toegang krijgen tot al die praktische tips.

Wil je ons helpen met het optimaliseren van dit project? Mail dan naar kaat.van.hoecke@pov.be.