do 15 oktober 2020

Pools online seminarie “Evidence-based Approach in Erasmus+ Impact Assessment”

De Stichting voor de ontwikkeling van het onderwijssysteem - Pools nationaal agentschap van het Erasmus + -programma organiseert de vierde editie van het seminar over evidence-based beleid in Erasmus +, dat online zal worden gehouden op 18 november 2020.

Het seminarie van dit jaar zal gewijd zijn aan de impact van het Erasmus + -programma op instellingen voor initieel, basis- en hoger onderwijs en over de gevolgen van leermobiliteit voor de arbeidsmarkt. Er is ook een speciale sessie gepland om de uitdagingen van leermobiliteit en onderzoek als gevolg van Covid-19-pandemieën te bespreken.

Het seminarie zal een uitstekend platform bieden voor onderzoekers en personeel van Nationale Agentschappen die betrokken zijn bij onderzoeksactiviteiten om meer te weten te komen over huidige studies op het gebied van formeel en niet-formeel onderwijs en mobiliteitsprogramma's, onderzoekstools en goede praktijken te delen en om netwerken voor de toekomst te creëren. gezamenlijke onderzoeksactiviteiten van nationale agentschappen van het Erasmus + -programma.

Het seminarie wordt opgedeeld in vier thematische sessies:

  • Thematische sessie 1 - Impact van Erasmus + op het hoger onderwijs
  • Thematische sessie 2 - Leermobiliteit en de gevolgen ervan voor de arbeidsmarkt
  • Thematische sessie 3 - Jeugd- en leermobiliteitsprojecten en hun invloed op instellingen voor initieel en basisonderwijs
  • Thematische sessie 4 - Transnationaal mobiliteitsonderzoek in tijden van Covid-19

Elke sessie bevat drie presentaties (elk 12 minuten).

Plant u een onderzoeksproject en zoekt u internationale partners, dan biedt het seminar ook de mogelijkheid voor een korte presentatie van uw aankomend onderzoek tijdens Hyde Park (zie programma).

Mocht u vragen hebben over dit deel van het programma, neem dan contact op met Mateusz Jeżowski (mjezowski@frse.org.pl)

Om u in te schrijven voor het seminar, vult u het volgende registratieformulier in voor 30 oktober 2020: https://warsaw-seminar-2020.webankieta.pl/

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen voor 4 november 2020 een gedetailleerd informatiepakket met de link naar het seminarie. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Agnieszka Rybińska (arybinska@frse.org.pl).

In bijlage vindt u het programma.

Bijlagen