di 20 november 2018

Project in de kijker: Healthy reporters around Europe

Op maandag 19/11 vond in de basisschool Polderstad te Hoboken de eerste transnational projectmeeting plaats binnen het strategisch partnerschap : Healthy reporters around Europe”.

De school uit Hoboken is de eerste binnen het team die voor een week leerlingen en leerkrachten uit 4 andere Europese scholen ontvangt. Voorheen heeft ze al wel wat ervaring opgedaan via Comenius projecten, maar voor het eerst zijn nu ook leerlingen uit de lagere school betrokken in de uitwisselingen.

Foto van het project

De projectverantwoordelijke Debbie De Gruyter heeft samen met haar collega’s een goed gevuld programma uitgewerkt voor haar gasten uit Griekenland, Finland ,Italië en Spanje.

Epos ging even ter plaatse en zag dat het project binnen de school goed ondersteund wordt door de collega’s en ook de betrokkenheid van de ouders in dit project groot is.

De leerlingen konden op dag 1 met veel trots hun eigen regio en stad voorstellen aan de andere kinderen en aan de gastgezinnen.

Zelf een project op poten zetten? Dat kan. Kom naar onze infosessie KA2 of ontdek hier alles over de Erasmus+ oproep voor 2019.