di 1 oktober 2019

Schrijf je in voor één van de Europass-Mobiliteit Trainingen

Wil jij weten hoe je de opgedane kennis en ervaringen tijdens een buitenlandse stage, studie of nascholing kan laten erkennen en certificeren? Kom dan naar de Europass-Mobiliteit training.

Europass-Vlaanderen organiseert ook dit schooljaar trainingen. Tijdens de training leer je werken met de Europass-Mobiliteit aanvraagtool, leer je hoe je een Europass-Mobiliteit document aanmaakt en hoe je competenties kwalitatief omschrijft.

De training is gratis en (eenmalig) verplicht voor deelnemers aan een Erasmus KA1-project die hebben aangegeven in hun projectaanvraag met Europass te werken. Dit betekent dat je niet verplicht bent om opnieuw deel te nemen als je de training in het verleden al gevolgd hebt.

Praktisch

Dezelfde training wordt georganiseerd op vier verschillende momenten. Klik op een datum voor het programma.

Alle trainingen gaan door in het Hendrik Consciencegebouw te Brussel.

Schrijf je hier in voor één van de sessies.

Opgelet: het voormiddagdeel is verplicht te volgen.

De deelnemers worden verzocht een eigen laptop en alle informatie (o.a. persoonsgegevens, projectnummer, duur van de stage, gegevens van contactpersonen zendende en ontvangende organisatie, learning agreement) mee te brengen naar de training om zo een eigen mobiliteitsdocument te kunnen aanmaken (zie programma namiddaggedeelte).

Programma

Het programma vind je bij de verschillende data in de kalender.