vr 14 juni 2019

Tweede oproep individuele leermobiliteit (KA1) in VET

Grijp deze tweede kans!

Er is dit jaar nog voldoende budget binnen de KA1-projecten voor beroepsonderwijs en -opleidingen om een tweede oproep te organiseren. De deadline voor deze oproep is 1 oktober 2019.

Dit biedt verschillende mogelijkheden:

  • Organisaties die de eerste oproepronde (deadline 5 februari 2019) niet haalden, kunnen hun aanvraag aanpassen en opnieuw doen.

  • Organisaties die in de eerste oproepronde een aanvraag hebben gedaan, kunnen een volledig nieuwe aanvraag indienen.

  • Nieuwe organisaties kunnen een aanvraag indienen.

Praktisch: een aanvraag doen

  • De deadline voor deze oproep is 1 oktober 2019. Geselecteerde projecten (met een looptijd van 12 tot 24 maanden) zullen dan kunnen starten tussen 1 januari 2020 en 31 mei 2020.

  • Momenteel zijn de aanvraagformulieren nog niet klaar, maar zodra dit het geval is, lees je er meer over op onze website. Je kan wel nu al een model met de vragen raadplegen om je aanvraag tot in de puntjes voor te bereiden.

  • Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze informatiefiche .

Voorbereidende bezoeken

Samenwerking en overleg met een partnerorganisatie is natuurlijk van groot belang voor het uitwerken van een project. Wil je daarom vóór de aanvraag al een bezoek brengen aan een potentiële partner (van een ontvangende of bemiddelende organisatie), dan kan dat! Dien in dat geval een aanvraag voor financiering van een voorbereiden bezoek in. Alle info daarover vind je hier. Het online aanvraagformulier kan je hier vinden. Opgelet: de aanvraagdeadline voor voorbereidende bezoeken van deze tweede aanvraagronde is 30 juni 2019!

Heb je vragen?

Ben je een school in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant of Brussel, neem dan contact op met Eline Paredis (eline.paredis@epos-vlaanderen.be).

Alle andere scholen en organisaties nemen contact op met Marc De Vlieger (marc.devlieger@epos-vlaanderen.be).