di 25 februari 2020

Corona-updates

Update 3 juli 2020

Algemeen

Zoals beloofd volgen we de updates van de Commissie op de voet en hebben we onze richtlijnen daar aan aangepast. Je vindt een uitgebreid document met de huidige richtlijnen op onze website onder downloads. KA1 / KA2 -> Contracten en bijlagen -> COVID-19 bijlagen - https://www.epos-vlaanderen.be/nl/downloads

De belangrijkste aanpassingen

Ten opzichte van de vorige update (19/5) zijn er nieuwe regels omtrent het organiseren van virtuele/blended mobiliteiten vanaf 6/07/2020. Binnenkort wordt deze informatie ook aangevuld bij jullie contract, opdat alles formeel in orde is.

Verdere verwachtingen

Wij blijven de updates van de Europese Commissie volgen. Indien de maatregelen nog wijzigen, zullen wij onze richtlijnen daaraan aanpassen en de wijzigingen signaleren. Bij specifieke vragen over je project kan je uiteraard terecht bij de dossierbeheerder van je project, die je naar best vermogen zal proberen te helpen.

Wie wat doet bij Epos kan je hier zien.

Overige informatie over het coronavirus vind je op de website van FOD Volksgezondheid en op deze pagina van het European Centre for Disease Prevention and Control. .

Veel succes en hou moed!

Bijlagen