di 5 december 2017

UPDATE: Aanvraagformulieren Erasmus+

De Erasmus+ aanvraagformulieren

De volgende aanvraagformulieren zijn zijn beschikbaar in PDF-formaat. Je vindt ze hieronder of onder 'downloads' op deze website.

Aanvraagformulieren KA101 en KA104 hebben beide een update gekregen ten gevolge van een bug die erin geslopen was waarbij bepaalde data niet correct konden worden ingegeven.

De aanvraagformulieren voor hoger onderwijs KA103 en KA107 zijn in WEB-formaat: klik hier

De aanvraagformulieren voor strategische partnerschappen in KA201, KA202, KA203 en KA204 zullen pdf-documenten zijn. Ze zijn gepland voor 1 februari. Hieronder kan je al enkele 'templates vinden' van zo'n aanvraagformulieren. Let op: deze dienen niet voor gebruik, enkel als voorbeeld. Enkel de "School Exchange Projects" KA229-aanvraagformulieren zullen waarschijnlijk webformulieren worden. Die zijn gepland voor 25 januari. Al deze formulieren (of de links) zullen ook op onze website te vinden zijn. Hou zeker onze website en nieuwsbrief in de gaten hiervoor.

Technische handleiding over het invullen van een PDF-formulier kan je hieronder vinden:

Schrijfsessies

De deadlines voor Erasmus+ projectaanvragen komen dichterbij. Voor individuele leermobiliteit (KA1) is dat 1 februari 2018. Voor strategische partnerschappen (KA2) is dat 21 maart. Epos organiseert daarom schrijfsessies voor projectaanvragers. Tijdens deze sessies overlopen we de aanvraagformulieren en verduidelijken we hoe je een aanvraag indient. De schrijfsessies voor individuele leermobiliteit (KA1) zij afgelopen.

Schrijfsessies voor strategische partnerschappen:

Nog vragen?

  • Bekijk de presentaties van de infodagen voor individuele leermobiliteit (KA1) en voor strategische partnerschappen (KA2). Voor KA2 kan je nog op 10 januari terecht op onze infodag in Brussel. Inschrijven kan nog tot 21 december.

  • Neem gerust contact op met onze Consulenten Samenwerking en Internationalisering. Gebruik daarvoor het Projectopzetformulier. Dat formulier is ontwikkeld om je te helpen je projectideeën te structureren, zodat Epos je hierop feedback kan geven per mail, telefonisch of tijdens een counselinggesprek. Je hebt nog tot 15 december de tijd om dat op te sturen.

  • De programmagids geeft antwoorden op veel vragen. De programmagids heeft op 15 december een update (corrigendum) gekregen, de wijzigingen zijn echter van toepassing op de velden jeugd en sport.

  • De distance calculator berekent de reisafstand. Op basis hiervan 'kan u de passende 'distance band' selecteren in uw aanvraag.