ma 11 oktober 2021

Volg de European Innovative Teaching Awards online

De 104 laureaten van de 2021-editie van de European Innovative Teaching Award werden bekendgemaakt door Europees commissaris voor Innovatie, Onderzoek, Cultuur, Onderwijs en Jeugdzaken, Mariya Gabriel, en de Sloveense minister van Onderwijs, Wetenschap en Sport, Dr. Simona Kustec, tijdens het officiële lanceringsevenement op 16 september 2021.

Maar wie heeft nu de European Innovative Teaching Award gewonnen? Dat kan je rechtstreeks meemaken tijdens de online prijsuitreiking op 20 oktober om 10:00-12:00.

We kunnen nu al verklappen dat er een Vlaamse school is bij de laureaten

Vooraf registrreren is niet nodig om de live webstreaming te bekijken. Het live-event is in het Engels.

Achtergrond

De European Innovative Teaching Award is een nieuw initiatief van de Europese Commissie, dat tot doel heeft het werk van leraren en scholen onder de aandacht te brengen en te belonen en innovatieve onderwijspraktijken onder de aandacht te brengen.

Het biedt ook de gelegenheid om de voordelen te benadrukken van Europese samenwerking op onderwijsgebied door middel van transnationale activiteiten.

De European Innovative Teaching Award is een jaarlijks vlaggenschipevenement van de Europese onderwijsruimte, de gedeelde visie van de EU voor een moderne en inclusieve Europese onderwijs- en opleidingssector. De Europese onderwijsruimte wordt gefinancierd door het Erasmus+-programma.