8
dec
Contactseminarie

Online contactseminarie “Anything International!?- Building the Foundation for International Mobility”

Oval 1Created with Sketch.online
Rectangle 505Created with Sketch. Dinsdag 8 december 2020 van 15h00 tot woensdag 9 december 2020 17h00

Stel je kandidaat uiterlijk op 6 november 2020.

Het Ierse National Agentschap voor Erasmus+ (Leargas) organiseert het online contactseminarie “Anything International!?- Building the Foundation for International Mobility”

Het contactseminarie vindt online plaats op 8 en 9 december 2020, telkens van 15 tot 17 uur.

Er worden 35 deelnemers verwacht uit België, Oostenrijk, Croatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Litouwen, Malta, Nederland, Polen, Slovakije, Slovenië, Zweden en Portugal.

De doelstellingen en thema van het contactseminarie

De verwachte resultaten zijn: * Nieuwkomers aantrekken voor Erasmus+ en eTwinning activiteiten * Bespreken van de huidige trends en prioriteiten met betrekking tot inclusie in scholen en onderzoeken hoe Erasmus+/eTwinning kan worden gebruikt voor het verbeteren van inclusieve praktijken * Uitwisselen van goede praktijken en netwerkmogelijkheden vergemakkelijken onder de deelnemers die kunnen leiden tot toekomstige partnerschappen voor Erasmus+/ eTwinning-projecten * Informatie te verstrekken over modellen van ondersteuning die beschikbaar zijn onder Erasmus+ en eTwinning voor leraren in het buitengewoon onderwijs

Wie kan deelnemen?

Dit evenement is bedoeld om nieuwkomers aan te trekken voor Erasmus+ en eTwinning. Enige ervaring met één van beide programma’s zal een deelnemer echter niet uitsluiten. De deelnemers moeten leerkrachten of directeurs uit het buitengewoon basisonderwijs of secundair onderwijs zijn. Epos mag twee deelnemers selecteren.

Programma

Er is nog geen gedetailleerd programma.

Hoe aanvragen ?

Stel je kandidatuur voor deelname via het online formulier. Je verstuurt het ons uiterlijk op 6 november 2020. Kandideren betekent dat je ermee akkoord gaat dat je het volledige seminarie volgt.

Selectiecriteria:

  • je motivatie als school om hieraan te participeren
  • de aansluiting van je school bij de doelgroep (zie hoger) en het thema van het seminarie;
  • de keuze van je afgevaardigde

Epos geeft prioriteit aan scholen die nog niet deelnemen of hebben deelgenomen aan Erasmus+.

naar het online formulier

klik hier