22
jan
Training/Workshop

Sociale media training: de eerste stappen

Oval 1Created with Sketch.Hendrik Consciencegebouw, Brussel
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 22 januari 2020 van 9h00 tot 13h00

Sociale media voor beginners

Je hebt een project lopen bij Epos (Erasmus+, eTwinning, Buurklassen...) en je wil graag de sociale media gebruiken om je project meer zichtbaar te maken voor de buitenwereld.

Je hoort het donderen in Keulen wanneer je iemand hoort spreken over "commenten met een gif" of "even iets sharen"? Ken je TikTak, maar zegt TikTok je niets? Maar wil je wel graag weten wat het allemaal betekent en hoe je sociale media zelf kan gebruiken?

Dan is deze workshop voor jou! We leren je de basics van de sociale media en gaan aan de slag met praktische oefeningen.

Praktisch

De sociale media trainingen zijn gratis. De sessie gaat door van 9u tot 13u in het Hendrik Consciencegebouw in Brussel. Het juiste lokaal wordt later meegedeeld.

Schrijf je hier in

Je kan je inschrijven voor één sessie of verschillende sessies. Het aantal plaatsen per sessie is beperkt tot 15 personen. Opgelet:

  • deze trainingen zijn enkel voor begunstigden van Epos. Je bent dus volop aan de slag met een project (Erasmus+, eTwinning, Buurklassen...) dat werd goedgekeurd door Epos vzw.

  • wanneer je voor één sessie zonder verwittigen niet komt opdagen, vervalt ook je inschrijving voor de andere sessies.

Schrijf je hier in

Klik hier