1
dec

Storytelling en internationalisering: Thematische Vorming ter ondersteuning van basis- & secundair onderwijs en volwasseneneducatie

Oval 1Created with Sketch.Landcommanderij Alden Biesen
Rectangle 505Created with Sketch. Donderdag 1 december 2016 van 9h30 tot 16h30

Graag nodigen wij u van harte uit op de thematische vorming rond het gebruik van Storytelling in internationale projecten op donderdag 1 december vanaf 9.30u in de Landcommanderij Alden Biesen i.s.m. EPOS vzw, het Nationaal Agentschap voor het Erasmus+ programma in Vlaanderen.

De Landcommanderij Alden Biesen is als Vertel Kasteel een expertisecentrum van de vertelkunst in Vlaanderen en Europa. De afgelopen jaren heeft Alden Biesen heel wat knowhow opgebouwd over het gebruik van storytelling in onderwijs en vorming. Voor deze studiedag zijn we ook op zoek gegaan naar goede praktijkvoorbeelden van projecten die op de één of andere manier gebruik maken van storytelling van België tot in IJsland. Deze willen we graag met u delen.

Bent u benieuwd naar het belang van verhalen in een leerproces? Heeft u interesse in de toepassingsmogelijkheden van storytelling als evaluatiemethode? Bent u op zoek naar een speelse methode om een (nieuwe) taal aan te leren? Bent u klaar om zich te wagen op het terrein van digital storytelling? Vraagt u zich af hoe u uw projectidee kan uitwerken tot een Erasmus+ project?

Kom dan zeker naar deze vorming in het inspirerende kader van de Landcommanderij Alden Biesen op donderdag, 1 december 2016. Wij ontvangen u vanaf 9.30u. Het verhaal start om 10.00u.

Voor meer info kan u terecht bij Renilde Knevels (renilde.knevels @cjsm.vlaanderen.be).

Interesse? Gelieve dan bijgaand inschrijvingsformulier vóór 25 november 2016 terug te sturen naar Myriam Swinnen (myriam.swinnen @cjsm.vlaanderen.be).

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen deze studiedag op 1 december in Alden Biesen.