6
nov
Contactseminarie

Thematisch seminarie: ‘Professional development of staff in VET: from policy to practice’

Oval 1Created with Sketch.Eindhoven (NL)
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 6 november 2019 van 18h00 tot vrijdag 8 november 2019 15h30

Stel je kandidaat uiterlijk op 16 juni 2019!

Het Nationaal Agentschap voor Erasmus+ (NA) uit Nederland organiseert een thematisch seminarie rond de professionele ontwikkeling van personeel in beroepsonderwijs en -opleiding en hoe transnationale mobiliteit hierin inbedden.

Het seminarie vindt plaats in Eindhoven van woensdag 6 november 2019 (vanaf 18 uur) tot en met vrijdag 8 november 2019 (tot 15u30). De voertaal is Engels.

Epos vaardigt 2 Vlaamse organisaties af actief in het beroepsonderwijs en -opleiding (zowel uit de initiële als voortgezette beroepsopleiding).

Wie kan deelnemen?

De deelnemers aan dit seminarie zijn opleiders, trainers, directieleden, HR-managers, adviseurs… betrokken bij het thema.

Doelstellingen van het thematisch seminarie

Een thematisch seminarie is erop gericht om organisaties samen te brengen die geïnteresseerd zijn in het thema en hierover willen bijleren en ook hun eigen ervaringen en inzichten willen delen.

Het programma

Het gedetailleerde programma wordt later gecommuniceerd.

Hoe aanvragen?

Geïnteresseerde Vlaamse organisaties/instellingen kunnen kandideren voor deelname via het daartoe bestemde online formulier. Je verstuurt het ons uiterlijk op 16 juni 2019.

Selectiecriteria:

• Je motivatie als organisatie om hieraan te participeren • De aansluiting van je organisatie bij de doelgroep (zie hoger) en het thema van het seminarie; indien je ervaring hebt met Erasmus+ gelieve dit te specifiëren aub. • De keuze van je afgevaardigde: hij/zij moet voldoende Engels kennen om interactief te kunnen deelnemen

Kostprijs?

Indien je aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvang je van Epos voor je reiskosten een forfaitair bedrag van €180. De overige kosten voor verblijf en deelname betaalt het Nederlandse NA (d.w.z.: accommodatie, alle maaltijden, het sociale programma, materiaal).

Het gaat om een residentieel seminarie: je hoeft dus niet zelf voor een hotel te zorgen.

Mocht je meer info willen: neem dan contact op met Marc De Vlieger (marc.devlieger@epos-vlaanderen.be). !

naar het online formulier

klik hier