4
dec
Training/Workshop

Training impact+ tool strategische partnerschappen (KA2)

Oval 1Created with Sketch.De Markten, Brussel
Rectangle 505Created with Sketch. Dinsdag 4 december 2018 van 9h00

Help! Impact van een Erasmus+/Kernactie 2 project? Wablieft?

21 maart 2019: het begin van de lente en… de deadline voor de ERASMUS+ Strategische Partnerschappen! Voor diegenen onder jullie die bezig zijn met het ontwikkelen van een aanvraag voor een Strategisch Partnerschap in ERASMUS+ (zowel voor een project gericht op ‘innovatie’, als een project waarin het gaat om ‘uitwisseling van ervaringen’) organiseert Epos een opleiding rond ‘impact van een Kernactie 2 project’. Want als je financiering wil voor je projectidee, dan moet je kunnen aantonen dat je er impact mee zal genereren. Voor heel wat projectaanvragers is dit vrij moeilijk, vandaar deze ‘opleiding’. Je maakt er kennis met de Impact+ tool, een door onze Britse collega’s ontwikkeld ‘instrument’ waarmee je het denkproces rond impact kan aanpakken.

Eind augustus hielden we met 12 Vlaamse projectcoördinatoren een try out van deze opleiding; de deelnemers waren erg positief over dit instrument. Zij raadden ons aan om deze ”leuke tool, die hulp biedt bij lopende maar zeker ook bij nieuwe projecten” aan kandidaat-projectindieners voor te stellen; ze moedigden ons aan om “hiermee verder te werken omdat deze handige tool meteen duidelijk maakt wat de essentie van impact is”.

Die kans krijg je op 4 december 2018. Dus… ben je bezig met het ontwikkelen van een nieuw KA2-project dat je in 2019 wil indienen: mis dan deze opleiding niet en schrijf je in! Hou er rekening mee dat je de hele dag in De Markten in Brussel moet kunnen volgen.

Voor de lopende projecten voegen we hieraan toe dat Epos in het voorjaar 2019 een opleiding voor jullie zal organiseren.

Programma

We voorzien onthaal om 9u. De opleiding vat aan om 9u30. We voorzien te eindigen rond 15u30.

Registreren kan je hier. Duid aan voor welk domein je een aanvraag wil indienen.

Opgelet: dit aanbod geldt NIET voor School Exchange Partnerships.

Mijn gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken en communiceren van deze inschrijving. De disclaimer