Wil je een aanvraag voor een Mobiliteitsproject (KA1) doen?

We hebben een ruim aanbod om je te begeleiden om een kwalitatieve projectaanvraag te ontwikkelen.

Let wel: de deadline voor aanvragen is vanwege aanhoudende technische problemen verlegd naar 12 februari 2019.

Informatiedag

Op 12 november organiseert Epos nog 1 informatiedag voor Individuele Leermobiliteit (KA1) (Erasmus+ KA1) in Brussel.

Meer informatie over de dagplanning de inschrijvingsmodule vind je op de registratiepagina.

Projectopzetformulier

Wil je een projectidee aftoetsen? Vul dan het projectopzetformulier in en stuur het ten laatste op 14 december 2018 naar Epos.

Voorbereidende Bezoeken

Wens je bij de voorbereiding van je mobiliteitsproject overleg te plegen met een organisatie in het buitenland? Epos heeft een budget om dergelijke voorbereidende bezoeken te financieren. De deadline voor de aanvraag is 30 november (het bezoek moet plaatsvinden in januari 2019). Hier vind je aanvraagformulier.

Schrijfsessies

Ben je naarstig aan een projectvoorstel aan het werken? Maar zit je toch nog met wat vragen? Kom dan op 8 januari (Brussel), 10 januari (Gent) of 11 januari 2019 (Hasselt) naar één van onze schrijfsessies. Meer informatie en de inschrijvingsmodule vind je op de kalender van onze website (klik op de juiste datum).

Ondersteuning van Ryckevelde en Alden Biesen

Epos geeft geen advies op basis van volledig uitgeschreven aanvragen. 2 Vlaamse organisaties doen dat wel en bovendien gratis dankzij een beheerscontract met het departement Onderwijs en Vorming, nl. Europahuis Ryckevelde & Europakasteel Alden Biesen. Maak tijdig een afspraak met hen als je graag feedback krijgt op je aanvraag.