Home Agenda Sociale media opleiding: AI en sociale media – Zet Artificiële Intelligentie aan het werk voor jouw contentplan

Agenda

2 okt 2024
Sociale media opleiding: AI en sociale media – Zet Artificiële Intelligentie aan het werk voor jouw contentplan

Online

Zijn de laatste AI snufjes op sociale media nog niet helemaal duidelijk? Of post je al wel eens iets op Facebook en Instagram, maar Stories en Storytelling, Reels en de nieuwste tools op Instagram zijn voor jou een gesloten boek? Schrijf je dan in voor de Epos sociale media opleidingen. Want sociale media zijn een must geworden om je Erasmus+ project zichtbaar te maken bij de juiste doelgroep en anderen erbij te betrekken.

Hieronder vind je het Epos aanbod aan opleidingen voor 2024. Ze vinden telkens plaats van 9u tot 12u max, we voorzien ook steeds een korte pauze.

‘AI en sociale media – Zet Artificiële Intelligentie aan het werk voor jouw contentplan’ (online) – 2 oktober 2024

Deze opleiding wordt gegeven door Delphine Van Belleghem, Digital native & social media professional.

Ontdek wat AI kan betekenen voor de sociale media van jouw organisatie. In deze praktische workshop krijg je inzichten en inspiratie over het gebruik van Artificiële Intelligentie voor jouw contentplan. Maak creatieve visuele content: we proberen de opties in Canva en Adobe Firefly uit.
Schrijf slimmer: we verkennen tekstgeneratoren zoals ChatGPT en LanguageTool om sneller teksten uit je mouw te schudden. Ontwikkel je eigen content assistent: brainstorm met ChatGPT en maak je communicatie strategischer.

Schrijf je in. Daags voordien krijg je een link toegestuurd om in te loggen.