Home Agenda Sociale media opleiding: Smartphone fotografie

Agenda

8 mei 2024
Sociale media opleiding: Smartphone fotografie

Koning Albert II Laan 15, 1210 Sint-Joost-ten-Node

Zijn de laatste AI snufjes op sociale media nog niet helemaal duidelijk? Of post je al wel eens iets op Facebook en Instagram, maar Stories en Storytelling, Reels en de nieuwste tools op Instagram zijn voor jou een gesloten boek? Schrijf je dan in voor de Epos sociale media opleidingen. Want sociale media zijn een must geworden om je Erasmus+ project zichtbaar te maken bij de juiste doelgroep en anderen erbij te betrekken.

Hieronder vind je het Epos aanbod aan opleidingen voor 2024. Ze vinden telkens plaats van 9u tot 12u max, we voorzien ook steeds een korte pauze.

‘Smartphone fotografie’ (LIVE IN BRUSSEL) – 8 mei 2024

Deze opleiding wordt gegeven door Delphine van Belleghem, Digital native & social media professional.

Foto’s en visuals die aandacht trekken, daarmee maak je het verschil op sociale media. Wist je dat sociale media gebruikers in de eerste plaats kijken naar het beeld? Daarna pas lezen ze de tekst en bekijken ze de verzender van het bericht. In deze workshop leer je hoe je opvallende beelden en visuals maakt om de zichtbaarheid van je Erasmus+ project te versterken. Je krijgt een rondleiding in Canva.com en leert er de nieuwste trucjes. Met een paar tips en oefeningen, maak je van je smartphone een (bijna) professionele camera.

Schrijf je in.

Opgelet: deze workshop gaat live door. Er zijn maximum 25 plaatsen beschikbaar.