Home Deadlines Online infosessie kleinschalige partnerschappen op 7 juni 2023

Deadlines

5 jun 2023
Online infosessie kleinschalige partnerschappen op 7 juni 2023

Kleinschalige partnerschappen zijn bedoeld om de deelname aan het programma Erasmus+ toegankelijker te maken voor nieuwe deelnemers aan het programma en organisaties met een kleinere organisatiecapaciteit.

Door middel van deze partnerschappen kunnen Vlaamse organisaties samenwerken met instellingen en organisaties in Europa. Door samen te werken binnen een kleinschalig partnerschap kun je met andere Europese (onderwijs)organisaties je huidige activiteiten en organisatiecapaciteit versterken en verder ontwikkelen, tot innovatieve oplossingen komen en/of goede (praktijk)voorbeelden uitwisselen.

In 2022 heeft Epos 24 kleinschalige partnerschappen in schoolonderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding en volwasseneneducatie gefinancierd.

De eerstvolgende deadline om een kleinschalig partnerschap aan te vragen voor jouw organisatie is 4 oktober 2023.

Wil je meer weten over deze actie en hoe je een aanvraag kan doen, volg dan zeker de online informatiesessie op woensdag 7 juni 2023 van 10u00 tot 11u30.

Registreren kan je via dit formulier tot en met 5 juni. Je ontvangt nadien de link voor het webinar. Past deze datum niet? De opname van het webinar vind je later in de bibliotheek op de Epos website.

Schrijf je in via dit online formulier.