Deel jouw Europass Ervaring!

We zijn op zoek naar jouw verhalen en inzichten om onze Europass gemeenschap te verrijken en te inspireren!

Ben je leerling of leerkracht, heb je ervaring met het gebruik van Europass en wil je graag jouw verhaal delen? Of heb je interesse om een blog te schrijven over jouw ervaringen met Europass en de meerwaarde ervan?

We zijn op zoek naar:

  • Getuigenissen: Deel een krachtige quote of een kort stukje tekst over jouw buitenlandse ervaringen met Europass. Hoe heeft Europass jou geholpen bij het presenteren van jouw vaardigheden en ervaringen in het buitenland?
  • Blogs: Heb je interessante inzichten, tips of ervaringen met betrekking tot het gebruik van Europass? Schrijf een blogartikel over jouw ervaringen, het belang van Europass, of hoe Europass heeft bijgedragen aan jouw professionele ontwikkeling.

 

Jouw bijdrage kan anderen inspireren en informeren over de (meer)waarde van Europass en de vele mogelijkheden die het biedt voor internationale mobiliteit en vaardighedenontwikkeling. Heb jij zin om achter je laptop of in je pen te kruipen en jouw ervaringen te delen met onze community? Stuur ons jouw getuigenis of blogidee naar Eray Canipek.

We kijken er alvast naar uit om jouw bijdrage te ontvangen en te delen met onze Europass gemeenschap via de nationale website van Europass Vlaanderen en onze sociale media kanalen! Samen kunnen we anderen helpen om hun horizon te verbreden en hun professionele doelen te bereiken met behulp van Europass.

Met vriendelijke groet,

Het Europass Vlaanderen Team