Erasmus+ Sport: online netwerk event

Ben jij actief in een sportclub en heb je zin om samen met jouw collega’s (trainers, bestuurders, medewerkers) te internationaliseren?

Dan wist je waarschijnlijk al dat je bij Epos Vlaanderen en EU Sport Link terecht kan voor subsidieaanvragen voor leermobiliteit.

Via deze link leer je alles over hoe je beroep kan doen op deze subsidies.

Een veel voorkomende vraag van clubs (of lokale besturen of sportfederaties) die wel naar het buitenland willen om bepaalde kennis op te doen, is dat ze niet weten waar of bij wie ze terecht kunnen. Om tegemoet te komen aan deze vraag organiseren de Europese agentschappen die deze leermobiliteit aanbieden een online netwerk event om contacten te leggen. Noteer daarom al zeker 3 en 4 juni 2024 in je agenda. Op deze dagen zal het evenement immers georganiseerd worden. Het juiste programma zal later nog meegedeeld worden.

Waarom deelnemen?

  • Je komt op een laagdrempelige manier in contact komen met andere sportorganisaties uit heel Europa.
  • Er zijn verschillende sessies, je kan deelnemen aan de discussies, inzichten verwerven en ideeën opdoen voor Erasmus* projecten.
  • Experts van verschillende agentschappen kunnen je te woord staan voor tekst en uitleg.
  • Zit op de eerste rij om een keynote over leermobiliteit te volgen.

 

Praktische informatie:
Het event vindt plaats via het online platform Brella. Er wordt Engels gesproken tijdens het evenement.

Meer informatie en aanmelden:
Aanmelden kan tot 12 mei 2024 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 19 mei hoor jij of je bent geselecteerd.

Extra informatie is te krijgen bij Bart Verschueren.