Erasmusdays 2022

Op 13, 14 en 15 oktober 2022 vieren we voor de 6de keer de #ErasmusDays. Tijdens de #ErasmusDays zetten alle deelnemers aan het #Erasmus+ – programma hun project in de kijker en delen ze hun Erasmuservaringen met anderen.

In 2017 kwamen de #ErasmusDays er op initiatief van het Frans Erasmus+ Nationaal Agentschap en kregen ze onmiddellijk een enorme bijval. In 2021 registreerden zich meer dan 5600 events uit heel Europa en ver daarbuiten op de website van de #ErasmusDays.

Het Europees jaar van de Jeugd 2022 en de #ErasmusDays 2022 kiezen dit jaar voor hetzelfde thema: “Onze Europese waarden delen met de jeugd van vandaag en morgen: al 35 jaar lang en nog veel vele jaren“. Het is de bedoeling om er dit jaar een écht Europees evenement van te maken, want meer dan ooit is het belangrijk om de kracht en de impact van Erasmus+ in de verf te zetten.

Je kan tal van activiteiten en events organiseren (een tentoonstelling, quiz, theatervoorstelling, workshops en debatten…), de lijst is onbeperkt.

Wil je wat inspiratie opdoen? Bekijk dan het verslag van de editie 2021 met talloze activiteiten in heel Europa en over zeer uiteenlopende thema’s en bekijk de #Erasmusdays teaser video. 

Niet te vergeten:

  • Registreer je activiteit op de Europese website van de #ErasmusDays. Zo zetten we Vlaanderen mee op de Europese kaart.
  • Tag #eposvzw voluit wanneer je je activiteit in de kijker zet op sociale media. Zo zorgen we samen voor een ‘digitale internationale Erasmus+ – golf’ gedurende de #ErasmusDays.

Vraag je promotiemateriaal aan (de deadline is voorbij)

Ook dit jaar kan je bij Epos een pakket met promotiemateriaal bestellen om Erasmus+ extra in de kijker te zetten.

Met duurzaamheid als één van onze prioriteiten, staat Epos erop dat al de promotie-items gemaakt zijn uit duurzame materialen.

Dit jaar bevat het promopakket volgende items:

  • Stickers gedrukt op vegan stickerpapier
  • #Erasmusdays posters gedrukt op compostpapier
  • Erasmus+ – vlag geproduceerd van gerecyclede petflessen
  • Epos balpennen, biologisch afbreekbaar en vervaardigd uit karton en maïs
  • Epos blocnotes gemaakt uit 100% gerecyclede papiersoorten

Bestel nu al je promotiemateriaal via het online formulier hieronder. Dat kan tot 26 september 2022.

Bekijk hier het Erasmusdays teaser fimpje

Vraag je promotiemateriaal aan (de deadline is voorbij)
Doe je aanvraag