eTwinning activiteiten

Scientix Webinar

Scientix is één van de Friends of eTwinning! Volg het webinar op 18 april waarin je zal leren hoe je de milieu-educatie kan combineren met eTwinning.

Leer meer over ‘STEM 4 Sustainability: Wetenschappelijk onderwijs voor de groene transitie‘ met een overzicht van belangrijke projecten die gericht zijn op environmental sustainability, nature-based solutions, en climate action in het onderwijs, met tools voor leerkrachten om leerlingen op te leiden voor de groene transitie en een uitleg hoe je deze kan inzetten in eTwinning-projecten.

Lees meer en schrijf je in

Seminarie met Frankrijk: eTwinning-projecten starten met focus op inclusie voor TSO en BSO-leerkrachten

Dit seminarie is speciaal voor leerkrachten VET (TSO en BSO) die lesgeven in het secundair onderwijs en geïnteresseerd zijn in het opstarten van een eTwinning-project in het kader van Erasmus+. We leggen de focus op inclusie. Zowel ervaren als beginnende eTwinners en Erasmussers zijn welkom.

We wisselen ideeën en good practices uit over hoe je eTwinning kan implementeren in Erasmus+ projecten. We bekijken uiteraard ook de Erasmus+-prioriteiten met de nadruk op inclusie en hoe je deze kan integreren in eTwinning-projecten. Na afloop heb je een groot Europees netwerk én een project waar je direct met je klas mee aan de slag kan. 

Voor meer info en het inschrijvingsformulier