Europass vraagt je medewerking

Zoals vorig jaar in mei werd aangekondigd start Europass binnenkort met een ‘Klankbordgroep Europass’, waarin je ideeën kan afgetoetsen en verbeteringen signaleren.

Verder is Europass oo op zoek naar verhalen en inzichten om de Europass-gemeenschap te verrijken en te inspireren!

Oproep deelname ‘Klankbordgroep Europass’

Tijdens de klankbordgroep komen volgende topics aan bod:

  • Wat hebben jullie nodig om Europass goed in te kunnen zetten in jullie internationaal project?
  • Waar lopen jullie tegenaan in het gebruik van Europass?
  • Uitwisselen van ideeën en goede praktijken
  • Input en feedback te verzamelen op nieuwe initiatieven van Europass

 

We komen 1 keer per trimester online samen in een Teams vergadering van maximum 2 uur. Indien je geïnteresseerd bent om hieraan deel te nemen, stuur ons dan een mail naar europass@vdab.be met je naam en organisatie.

Deel Jouw Europass Ervaring!

We zijn op zoek naar verhalen en inzichten om onze Europass gemeenschap te verrijken en te inspireren!

Heb je ervaring met het gebruik van Europass en wil je graag jouw verhaal delen? Of heb je interesse om een blog te schrijven over jouw ervaringen met Europass en de meerwaarde ervan? Dan ben jij de geknipte persoon, die we zoeken.

We zoeken hiervoor naar:

  • Getuigenissen: Hoe heeft Europass jou geholpen bij het presenteren van jouw vaardigheden en ervaringen in het buitenland? Deel een krachtige quote of een kort stukje tekst over jouw buitenlandse ervaringen met Europass.
  • Blogs: Heb je interessante inzichten, tips of ervaringen met betrekking tot het gebruik van Europass? Schrijf een blogartikel over jouw ervaringen, het belang van Europass, of hoe Europass heeft bijgedragen aan jouw professionele ontwikkeling.

 

Jouw bijdrage kan anderen inspireren en informeren over de (meer)waarde van Europass en de vele mogelijkheden, die het biedt voor internationale mobiliteit en vaardighedenontwikkeling.

Heb jij als leerkracht of leerling zin om achter je laptop of in je pen te kruipen en jouw ervaringen te delen met onze gemeenschap?

Stuur dan jouw getuigenis of blogidee naar eray.canipek@epos-vlaanderen.be.

We kijken er naar uit om jouw bijdrage te ontvangen en te delen met onze Europass gemeenschap via onze Europass Vlaanderen website en sociale media kanalen! Samen kunnen we anderen helpen om hun horizon te verbreden en hun professionele doelen te bereiken met behulp van Europass.