Ontdek VOX-zine, hét Epos magazine.  Een digitale uitgave met fantastische Erasmus+-projecten met als doel jullie te inspireren en te laten meegenieten van deze prachtige projecten. Veel leesplezier.

VOX-zine: inclusie

Na digitalisering en ecologische duurzaamheid de voorbije jaren, is sociale inclusie het kernthema van Epos in 2023. Alle acties in het Erasmus+ programma hebben namelijk als doel om inclusie en diversiteit te bevorderen door gelijke kansen en toegang te bieden aan iedereen. In deze derde uitgave zetten we sociale inclusie graag in de kijker. Veel leesplezier.

Download VOX-zine: inclusie

VOX-zine: ecologische duurzaamheid

In deze tweede uitgave van het VOX-zine staat duurzaamheid helemaal centraal. Ook hier vind je prachtige voorbeelden van mobiliteiten en partnerschappen die je zullen inspireren en motiveren om duurzaamheid en internationalisering in je organisatie met elkaar te verweven. Veel leesplezier.

Download VOX-zine: duurzaamheid

VOX-zine: digitalisering

De eerste uitgave staat helemaal in het teken van digitalisering. Epos is apetrots op alle succesvolle digitale Erasmus+ mobiliteiten en partnerschappen. We zetten er enkele in de kijker in dit – hoe kan het ook anders – digitale magazine. Ze dienen als inspiratie en motivatie om te blijven inzetten op digitalisering en internationalisering. Veel leesplezier.

Download VOX-zine: digitalisering