Meer dan 115 aanwezigen en de presentatie van 30 internationale projecten op het jaarlijkse internationaal praatcafé

Op vrijdag 24 mei vond het jaarlijkse Internationaal Praatcafé plaats van het Heilig Hartinstituut Heverlee en Kessel-Lo.

Met meer dan 115 aanwezigen en de presentatie van 30 internationale projecten van het afgelopen jaar was het een groot succes.

  • Dit jaar trokken ongeveer 300 leerlingen naar het buitenland om met leeftijdsgenoten uit een partnerschool samen te werken rond een project. Meer dan 30 leerlingen gingen zelfs twee weken op buitenlandse stage. Daarnaast ontvingen we ook 150 leerlingen bij ons op school waarbij de meesten in gastgezinnen verbleven. Ook onze leerkrachten en ondersteunend personeel gingen internationaal om bij te leren op cursussen en via jobshadowing. Op het praatcafé vertelden alle deelnemers over hun ervaringen.

 

  • Leerlingen van het vijfde jaar taal en communicatie ondersteunden het international office in de organisatie van het praatcafé. Een inspirerende namiddag vol uitwisselingen en nieuwe plannen! 🌍✨ #InternationaalPraatcafé #HeiligHartinstituut #Samenwerken #Erasmus+