Breng je activiteiten en resultaten in beeld.

 

Disseminatie (de verspreiding van je projectresultaten) is belangrijk in Erasmus+!  Voor de verspreiding van je projectresultaten heb je dan ook drie verplichtingen:

 

Maar disseminatie is niet enkel een verplichting: met je project kun je iets heel moois realiseren; je kunt levens veranderen en mensen op een spoor zetten dat hen verder brengt!

Maak daarom gebruik van deze tips om binnen en buiten je organisatie te laten zien wat je met je Erasmus+ project hebt bereikt:

  1. Als Nationaal Agentschap voor Erasmus+ zijn wij altijd op zoek naar interessante verhalen en ervaringen. Leent jouw project zich voor een interview of artikel of heb je een leuke video gemaakt die je graag met ons wil delen? Neem dan contact op met onze communicatieafdeling via info@epos.vlaanderen.be.
  2. Deel nieuwsupdates en successen van je project via je projectwebsite, nieuwsbrief en/of social media. Doe dit niet alleen na afloop van het project, maar ook tussentijds.
  3. Zorg naast updates ook voor interactie op jouw socialmediakanalen.
  4. Denk ook aan platformen zoals eTwinning en Epale.
  5. Bekijk de publicaties rond disseminatie in onze bibliotheek, met onder andere een brochure van de Europese Commissie “How to communicate your project”.

Tag je #Eposvzw al in jouw berichten?

 

Niet voldoende vertrouwd met sociale media? Dan zijn de opleidingen die Epos hier over aanbiedt wellicht interessant voor jou. Je vindt ze in de Epos-agenda.